Om

Ingenting er mer plagsomt enn å se på et kart for å finne ut at det finnes mange topper på dette kartet en ikke har vært på enda. Den tanken gnager og gnåler og fær rundt i skolten til en tar tak i han for å komme seg til den utvalgte toppen. Jeg er høvelig klar over et en ikke klarer å kommer seg på alle topper i hvert fall i løpet av dette livet. Men noen skal jeg komme meg opp på.

Bloggen er et sted med god takhøyde, for alle topper fra de store berømte til de små ukjente. Alle får lov til å bli med om det er nå Galdhøpiggen med sine 2 469 moh eller Bratten med sine 137 moh. Hver tur har sin sjarme!

Bloggen er en samling av kart/ruter og bilder av turene jeg har gått i Norge. Brorparten av turene har jeg gått i Salten og bloggen oppdateres stadig med nye turer. Turbeskrivelser finnes det mange på nettet, men av og til mangler det noen bilder av turene for å få et inntrykk hvordan det ser ut i terrenget. Hensikten er altså ikke å gi gode turbeskrivelser, men å dele noen bilder fra selve turen. Kanskje noen av bildene får deg til å komme deg ut…?

Jeg prøver å legge til noen beskrivelser etter beste evne, men skulle det være noen feil her eller der, så er det bare i gi meg et hint slik at jeg kan rette det opp.

11 Svar på “Om”

 1. Flott side du har laget Stefan, med mange spennende tur mål, med alt du trenger av informasjon for de som planlegger å gå disse turene.

 2. Takk 🙂 Jeg savnet mest bilder i tillegg til turbeskrivelser på nettet for å få et inntrykk av hvordan terrenget ser ut. Litt enklere å orientere seg etter bilder synes jeg :).

 3. Hallo Stefan,

  mein Partnerin und ich, wir fahren seit vielen Jahren nach Norwegen zum Wandern und Fotografieren.
  Diesen Spätsommer werden wir in der Gegend bei Inndyr sein.

  Bei unserer Urlaubsplanung sind wir über die Google-Suche nach dem Berg Sandhornet auf Deinen Blog gestoßen.

  Was soll ich sagen! Wahnsinn, Toll …! Wir haben viele Wanderkarten von der Gegend um Inndyr aber es sind dort sehr wenig Wanderwege eingezeichnet.

  Deine GPS Bilder und Beschreibungen helfen uns enorm bei der Auswahl von Touren. Vielen Dank dafür!

  Ich weiß es ist vermessen aber Du verschickst nicht zufällig die GPS-Tracks 😉 ?

  Viele Grüße … Jan-Stefan

  1. Hei Jan Stefan,

   Auf den Karten ist meist nicht viel eingezeichnet und auch die Pfade sind manchmal schwer zu finden. Daher auch der Blog :). Schön dass die Bilder weiter helfen :). Wenn du mir deine e-Mail Adresse gibst kann ich dir die GPX Datei schicken.

   Gruß, Stefan

   1. Oh, das wäre toll 😉

    Magst Du uns vielleicht auf unserer Facebookseit per Nachricht kontaktieren? Ich möchte ungern die Mailadresse in dem Blog für alle sichtbar einstellen. Prinzipiell muss ich auch beim Blogpost die E-Mail-Adresse angeben. Hast Du da vielleicht Zugriff drauf?

    Ansonsten hier unsere Facebookadresse:

    http://www.facebook.com/knickowski

 4. Hei! Flott turblogg 🙂 her var det masse kjekke turer! Er det mulig for deg å sende meg god spør fra Hardhausen i Forsand? Er på vei dit nå og har lagret bilde av sporet. Men det hadde vært greit med spør man kan følge underveis 🙂

 5. Fantastisk flott turblogg som jeg kommer til å se mye på før jeg drar på tur. Håper at det kommer flere turer fra din side. Det må ha vært mye jobb med bilder og turblogg i tillegg til å ta alle disse turene 🙂
  Så ønsker jeg deg en riktig god sommer, og det samme til alle turglade folk som har funnet veien til denne flotte og informative turbloggen ツ

 6. Hei Stefan – jeg lurer på om det er i orden om vi i Bodø og Omegns turistforening bruker noen av bildene dine i publisering av arrangementer vi har.

  Monika, Bot

 7. Denne bloggen er et skattekammer av turer som ellers ikke er så lette å finne frem til. Setter stor pris på at du har lagt den ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *