Flørli-Mån

Publisert den

Kart med GPS spor over turen fra Flørli til Månefossen. Dessverre er sporet ikke komplett pga. manglende batterikapasitet. Å komme seg til Flørli i Lysefjorden er et lite puslespill. Det går noen båte/ferger til Flørli direkte der turen også starter. Best å høre/sjekke avganger med fergeselskapet.

florli-maan

Fra havnivå i Flørli går en 800 høydemeter rett opp til fjells. Etter ca. 7 km er turens høyeste punkt nådd og derfra går en nedover til DNT hytta Blåfjellenden. Overnatting på hytte og neste etappe fra Blåfjellenden til Månefossen på dag to. Dalen fra Blåfjellenden er langt og det blir litt opp og ned, men en “mister” bestandig noen høydemeter før en avslutter ved fossen.

florli-maan_hoyde

Dette er en av to turer der alle bildene gikk tapt etter datakrasj. Dessverre ingen bilder her. Men deler av turen faller sammen med turen opp Flørlitrappa.

2 Svar på “Flørli-Mån”

  1. Hvor mange km var det fra flørlitrappene til månafossen? Vurderer samme tur bare motsatt vei. Er det merket løype? Hilsen Therese Borghov

  2. Der kan jeg dessverre ikke si. Klokka var fri for strøm etter 23 km så det er nok litt mer enn det. Men vi tok en overnatting på Blåfjellenden og det er to fine dagsetapper fra Flørli til Mån.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *