Finnkonnakken 518 moh

Publisert den

Kart med GPS spor over turen til Finnkonnakken. Turen starter fra parkeringsplassen ved Svartvatnet.

finnkonnakken

Turens første del går gjennom skogen og en får ikke litt utsikt før en kommer litt opp i høyden. Turen kan legges opp som en rundtur eller tur-retur. Utsikten fra ca. 380 moh mot Kjerringøy. Fergen kommer akkurat fra Misten og er på vei til Festvåg.

imageBlikk tilbake fra Finnkonnakken til Steigtinden og Børvasstindan. Snill turterreng med en liten oppstigning før toppen er nådd.

imageSiste oppstigningen før en kommer til toppen. Til venstre vises stien som går ned til fv. 834 dersom en velger å gå rundtur.

imageFerga pendler mellom Festvåg og Misten. Til venstre ligger Kvannholmsaksla og fjellene som går etter hvert over i Mjellefjellene. Breifellet er det høysete fjellet til høyre som tilhører Kjerringøy.

imageRett frem og helt bakerst ligger Steigen. I forgrunnen vises Mistfjorden og bakom ligger Kjerringøy.

imageSteigtinden med Steigtindvatnet. Stien opp til Finnkonnakken går langs ryggen nederst til venstre. Til høyre vises Valvikdalen med fylkesveien som tynn strek. Mjellefjellet til høyre.

imageHelt innerst ligger Nordfjorden som del av Mistfjorden. Rett bak Nordfjorden ligger kommunegrensen mot Steigen. Den godt synlige pilaren til høyre er Nordtinden.

imagePanoramautsikt over Steigtinden, Mjellefjellet og Kjerringøy. Mistenfjorden strekker seg ca. fra midten og helt til høyre.

image

Nesten fremme ved parkeringsplassen. Svartvatnet ligger rett ved siden av Fv. 834.

image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *